2013. július 26., péntek

Big Carp Zebco hétvégi bojlis csomag - Jelenlegi ára: 9 700 Ft

1db Zebco Cool Carp bojlis horgászbot
Kiváló ár-érték arányú bojlis horgászbot. A bottest tehelésre felkeményedő karbon kompozit alapanyagból készült, igen jól terelhetőek vele a nagyobb testű halak is! 3 részes, így szállítása és tárolása könnyű.
Adatok:
Hossz: 3, 6m
Dobósúly: 2, 75lbs
Szállítási méret: 1, 26m
Súly: 485g
1 csomag Big Carp Weekend Pack bojlis csomag
Az 2012 év újdonsága ez a termék. Minden benne van ebben a csomagban, amire csalizásnál szükségünk lehet: Bojli, Dip, Horog-paszta.
Használata: A csomagban található bojlit beáztatjuk az ugyancsak a dobozban található dip-be ( érdemes a horgászat előtti napon ezt megtenni). A hajszálelőkére felfűzött dip-elt bojlira rágyúrjuk a csomagban található pasztát. ENNYI, A CSALI KÉSZEN IS VAN!
Azoknak ajánljuk, akinek csak rövid ideje vanbhorgászni menni és nem akar több tízezer forintot elkölteni bojlira de nem mondana le a bojlizással járó nagy hal fogásának öröméről sem!
Tartalma:
300g klasszikus Big Carp bojli
30ml Big Carp dip
50g Big Carp paszta
1 db füles csalisvödör
1 csomag Kamasaki D Rig bojlis horog
Rendkívül erős, D-Riggel ellátott bojlis horog, mely kiképzése miatt tökéletes akadást, valamint fárasztás alatti tartást biztosít. A horogszár és a horogöböl alsó részéig húzódó merev szálra fűzött fém karika nagy mozgást enged a csalinak. Egy csomag 5 darab horgot tartalmaz.


Jelenlegi ára: 9 700 Ft

Az aukció vége: 2013-08-13 14:55
. Big Carp Zebco hétvégi bojlis csomag - Jelenlegi ára: 9 700 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése