2013. március 30., szombat

14 karátos fehér arany karikagyűrű - Jelenlegi ára: 155 880 Ft

Termék:
Egy pár fehérarany karikagyűrű hihetetlen akciós 12990FT/gramm áron!
14 karátos (585 finomságú) fehéraranyból készül. Az alapárban jó minőségű, gyémántra hasonlító fehér cirkóniával szállítjuk. Lehetőség van valódi briliáns csiszolású gyémánttal rendelni, amit nagykeráron tudunk adni és minden esetben CERTIFICATE jár mellé.   Továbbá kérhető belső név, dátum gravírozás.
Méret:
Szélessége 6 mm, súly: 12g/pár átlagos ujjméretek esetén.
Minden méretben rendelhető!
Leírás:
A karikagyűrűink európai és amerikai katalógusok legdivatosabb modelljei alapján elkészített prémium minőségű saját gyártású magyar termékek.
Itt, a megszokott kiskereskedelmi áraknál 20-30%-al kevesebbért lehet az Öné.
Rendelés menete:
A termékeket személyesen és futárszolgálattal is át lehet venni. A termékek gyártását 50% előleg fizetés után tudjuk elkezdeni! Az előleg megérkezésétől számított 2 héten belül szállítjuk. Budapesti átvétel megoldható!
Garancia:
Garanciát vállalunk, hogy a forgalmazott ezüst és arany termékeink anyaga valóban a leírásban megadott nemesfémből készült, amit számlával is igazolunk. A termékekben hivatalos magyar fémjel és gyártójel található. Az internetes kereskedelmi engedélyekkel rendelkezünk és az aktuális jogszabályokat betartjuk.
Díszdoboz:
A gyűrűkhöz ajándék díszdoboz jár!
Szállítási információ:
Több termék egyidejű vásárlás esetén az alap postaköltséget csak egyszer kell kifizetni.
A sikeres licitálás vagy fixáras vásárlás után érkezik egy automata e-mail, amiben megtalálható a bankszámlaszám és az utaláshoz szükséges minden információ. A gyűrűméret meghatározásához letölthető mérősablont biztosítunk.. A szállítási idő 8-12 munkanap. A sürgős szállítási határidőt kérjük előre jelezze!


Jelenlegi ára: 155 880 Ft

Az aukció vége: 2013-04-17 17:45
. 14 karátos fehér arany karikagyűrű - Jelenlegi ára: 155 880 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése