2013. június 25., kedd

Szívecske alakú swarovski köves ékszer pendrive 8G - Jelenlegi ára: 5 499 Ft


Szívecske alakú swarovski köves ékszer pendrive 8GB. USB. 2. 0 Mágneses /77777/Pendrive, és ruházati kiegészítő egyben! Az igazi 2 in 1! Akár kulcstartónak, akár nyakláncnak, de még brossnak is csodálatos. Meseszép kristályokkal kirakot, vagy csak egy hatalmas kristály? A pendrive kapacitása 8 Gb. Ez nem vicc, tényleg ilyen nagy, és ezért tényleg nagyon hasznos. Akár képeket, akár adatokat, de, még programmokat is tárolhat rajta. A nagyon nagy kapacitásnak köszönhetően nélkülözhetettlen munkaeszköz, de nem egyszerű munkaeszköz! Egy exklúzív munkaeszköz. Ahogy előveszi, láthatja a döbbenetet a kollegái, ismerősei szemében, de ez a döbbenet, csak pár percig tart, mert nagyon gyorsan átvált irígységre!
2. 0 USB portja lehetővé teszi a gyors adatátvitelt! Tárkapacitása 8 Gb melyen könnyedén tárolhat adatokat, képeket, dokumentumokat vagy akár filmeket is! Swarovski strassz kövekkel kirakott de van amelyik egy hatalmas követ tartalmaz, fémháza kifejezetten stílusos megjelenést biztosít és megvédi az ütődésektől, karcoktól és az egyéb sérülésektől adathordozóját! A maximális védelem érdekében a használaton kívüli pendrive USB portját ne hagyja szabadon! Plug & Play technológiájának köszönhetően az eszköz telepítését a számítógép saját maga végzi el! Akár Win, akár Linux, de még IOS rendszerrel használható!
1db 8Gb-os ékszer pendrive.
Ajándékozza meg kedvesét ezzel a csodás ékszer pendrive-val
A következő színekben kapható a készlet erejéig:
Ezüst(piros kövekkel), Ezüst(kék kövekkel), Ezüst(rózsaszín kövekkel), Ezüst(fehér kövekkel), Arany(fehér kövekkel)
Kérjük színválasztását a megrendelésnél a közlemény mezőben tudassa velünk!
Kérjük nézze meg
további termékeinket is!
Online rendelését bankkártyával fizetheti. Rendelését átvételkor készpénzben is fizetheti utánvét választása esetén. A képek, csak illusztrációk. A termékek beazonosítására vannak. A termékleírásban szerepelnek az árú adatai, és részei.   



Jelenlegi ára: 5 499 Ft

Az aukció vége: 2013-07-14 04:53
. Szívecske alakú swarovski köves ékszer pendrive 8G - Jelenlegi ára: 5 499 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése