2013. június 25., kedd

Mosógolyó Clean Ballz Mosógömb Bio Tiszta ruha mos - Jelenlegi ára: 999 Ft


Mosógolyó Clean Ballz Mosógömb Bio Tiszta ruha mosószer nélkül /44444/A gyermekek felnőnek, megházasodnak, gyerekeket szülnek, és elméletileg kezdődik minden előröl. Ha csak meg nem akadályozzuk! Ha élhetettlenné változtatjuk bolygónkat, ha megmérgezzük folyóinkat tavainkat földünket. Egy halott világban ki élne szivesen? Óvjuk környezetünket, és ezzel spóroljunk is! Ugye menyire hihetettlenül hangzik! Pedíg ezzel a mosógolyóval pont ezt érjük el! Nem vagy csak kevés mosószert használunk, ezért nem károsítjuk lakhelyünket, pénzt spórolunk, mert nem kell mosószert venni! Ez az igazi 2 in 1 !!!
A mosógolyó belsejében található kerámia golyócskák súrlódásuk révén negatív ionokat generálnak, amik - a hagyományos mosószerhez hasonlóan - csökkentik a víz felületi feszültségét, elősegítve, hogy a víz a szövetek szálainak mélyére hatoljon és könnyedén feloldja és eltávolítsa a szennyeződéseket! Vegyszermentes mosás: nem szükséges fehérítő, textilöblítő vagy más adalékanyag használata. Megóvja a bőre egészségét. Nincsen visszamaradt mosószer, így nem irritálja a bőrt és nem okoz allergiás reakciót! A ruhanemű mosásakor csökkenti a bekövetkező elektrosztatikusságot. Gyermekek, érzékeny és kényes bőrűek számára mindenképp ajánlott mosógolyót használni. Színes és fehér ruhákhoz egyaránt használhatja. Gazdaságos (kapacitása: 1000 mosás). Környezetbarát. Csökkenti a szintetikus mosószerek által okozott szennyezést.
1db. Mosógolyó
Kérjük nézze meg
további termékeinket is!
Online rendelését bankkártyával fizetheti. Rendelését átvételkor készpénzben is fizetheti utánvét választása esetén. A képek, csak illusztrációk. A termékek beazonosítására vannak. A termékleírásban szerepelnek az árú adatai, és részei.   



Jelenlegi ára: 999 Ft

Az aukció vége: 2013-07-14 04:50
. Mosógolyó Clean Ballz Mosógömb Bio Tiszta ruha mos - Jelenlegi ára: 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése