2013. június 19., szerda

H&M trikó tunika S-es - Jelenlegi ára: 1 Ft


Üdvözöllek!
Mielőtt vásárolsz, fogadd el, hogy csak előreutalással tudsz fizetni és postán fogod megkapni!  Nincs mód személyes átvételre!!!
Minden esetben (ha te vagy a nyertes) várd meg, hogy e-mailen vagy telefonon felkeresselek, ha te keresel, kérlek E-MAILBEN KERESS, MERT A TELEFONOMAT SOKAT KI KELL KAPCSOLNI!
Márkás és népszerű (nem kihasznált dolgaimat) eladom, vagy amiket kapok és nem szeretném megtartani. Magánember vagyok, nem kereskedő. Csak nem férek el és ezért kiárulom szép, de nem használt dolgaimat illetve a családom hölgy tagjainak holmijait : ) Rengeteg ajándék ruhát kapok a barátnőktől is, de mindet tartanám meg.
Nézz szét nálam, sok szépet találsz több méretben (többen vagyunk lányok a családban)! Minden héten töltök fel új termékeket!
1. - Ft-os akciók, nincs minimál ár. Fix árat azért rakok, ha valaki nem tud várni vagy licitálni, de szeretné. A FIX ÁR IS BOLTI ÁR FELE, HOGY KORREKT LEGYEN !!
..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... .....
könnyű nyári trikó tunika
gyengén áttetsző, de csak a nyári anyag miatt
nem volt rajtam 
3-4 ezer körül lehet a boltban



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2013-07-01 12:00
. H&M trikó tunika S-es - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése